neděle 17. března 2019

Lolitím v Praze

Konečně! Už je to nějaký ten pátek, měsíc, dokonce snad rok, co jsem si začala plánovat návštěvu u mojí kamarádky Ketmary. Po několika chřipkách, rodinných oslavách, svatbách a jiných událostech se nám konečně podařilo najít společný termín. Ketmara měla spoustu super nápadů co můžeme podniknout, tak jsem se jako vesničan nechala povodit po Praze. Varování, tenhle článek bude obsahovat mraky fotek. 

V sobotu jsme měly domluvené focení s JirSpu Page. Byla jsem na to docela zvědavá. Jsem jeden z těch lidí, co se tak úporně snaží na fotce vypadat přirozeně, že nakonec většinou vypadá opravdu úporně a toporně. Atmosféra při focení byla ale tak příjemná a nenucená, že celé focení uteklo neskutečně rychle a fotky nám pan fotograf poslal k náhledu ještě ten večer. A tak jsme si cestou ke Ketmaře koupily nějaké jídlo a pak dlouze vybíraly z desítek úžaných fotek šest nejlepších k finální úpravě. Nebylo to vůbec jednoduché. 




Outfit z focení:
JSK, head band, wristt band: Angelic Pretty
Halenka: TaoBao
ostatní: offbrand

Druhý den ráno, jsme si vyrazily na snídani do Sweet Secret of Raw. Daly jsme si fíkové palačinky a mátový čaj. Jídlo bylo neskutečně dobré. Opravdu mohu doporučit. Potřebovala bych těch palačinek asi tak kýbl. :)


Po snídani jsme se vydaly do Muzea smyslů. A tam začala ta pravá zábava. Muzeum smyslů je přesně taková blbůstka, jakou hledáte, když jedete na výlet s dětmi nebo jen tak za kamarádkou. Po chvilce hledání jsme našly východ z muzea a jeden ze zaměstnanů nás ochotně dovedl i ke vchodu. Asi tři metry vedle. Muzeum smyslů je přímo stvořené k focení a tak vám nebudu vysvětlovat, jak fungují optické klamy a zavalím vás našimi fotkami.


Tak aspoň nástin těch nejlepších atrakcí. Vybírám tři. Mně se nejvíc líbila místnost se zrcadly, protože je neskutečně fotogenická a můžete se podívat na svůj nos z profilu. :)


Další super atrakce je tunel. Tunel se otáčí a vy procházíte po statické cestě skrz něj. Pár kroků a vaše rovnovážné ústrojí se odporoučí. Po tom, co se vybelháte, přidržujíce se zábradlí, abyste nespadli a nemuseli se plazit po zemi, existuje jen jedna varianta, co udělat dál. Ano! Dát si to ještě jednou. A do třetice, samozřejmě, místnost otočená vzhůru nohama. Jo, je to blbina. Ale fotka, jak skáčete do záchoda, to je něco, co nesmí ve vašem rodinném albu chybět. Spodnička fyziku na fotce sabotuje!


Tady když se vyleze na schůdky a podívá se člověk dolu přes sklo, tak je "prý" vidět fata morgana. No nevím. Ale ten koberec vypadá jako skutečný písek. :O

Outfit na cestování a chození po měste:
JSK, OTKs: Innocent World
ostatní: offbrand 

Po tom, co jsme se vyblbly v muzeu, jsem si zašly na oběd do thajské restaurace Modrý zub. Objednala jsem si jemně pálivé jídlo, jako zkušený jedlík indické kuchyně. Ale musím říct, že mě to jídlo přepralo. Thajská kuchyně má ty stupně pálivosti jídla úplně někde jinde. Začíná někde tam, kde indická končí. Aneb moje jemně pálivé jídlo se hladce vyrovnalo v intenzitě chuti slavnému Kuře Vindaloo. Tak jsem si pro jistotu objednala ještě jedno jídlo, nepálivé. Obě jídla byla výborná. I když to pálivé na mě moc intenzivní. Ale nebojte, nic nepřišlo na zmar. V pondělí v ledničce, jako když ho najdeš. :)

Odpoledne jsem pak jela domů. Ale z celé návštěvy jsem byla naprosto nadšená a nabitá energií a dobrou náladou ještě na víc než týden. Bylo to prostě boží! ^.^

1 komentář:

  1. Ta fotka se skakanim do zachoda je super, budu si tam muset taky zajit :D

    OdpovědětVymazat