pondělí 29. ledna 2018

Vánoční víla 2017

Již několikátý rok se účastním lolití vánoční víly. Baví mě myšlenka, že něco malého vyrobíte a uděláte tím někomu radost. A třeba někdo na oplátku udělá zase radost vám. Letos jsem se zúčastnila dokonce dvou vánočních víl. Jedné srazové k příležitosti vánočního srazu v Brně a jedné dopisové.

Vánoční víla poštovní

Dáreček jsem dostala poměrně brzy, ale poctivě jsem jej uložila pod vánoční stromeček, až přijde jeho čas. Letos mi víla udělala opravdu velkou radost. Krásně zabalený dáreček obsahoval několik úžasných drobností, přáníčko a hlavně - v něm byla ČOKOLÁDA. 



Víla mě obdarovala růžovým perličkovým náramkem, dvěma růžičkovými prstýnky. Tohle všechno se mi krásně hodí do mého současného šatníku. V dárečku byly také dvě mašličky do vlasů se stříbrnými hvězdičkami. Už přemýšlím, jak je nakombinuji.

Vánoční víla z Brna

Tato víla mě také moc potěšila. Skoro se mi zdálo, že si snad přečetla mé myšlenky. Už cestou na místo setkání v Brně, mi začala být zima na ruce. Při pomyšlení na zpáteční cestu jsem si posteskla, že nemám s sebou žádné rukavice. Rukavice jsou zatím utopené někde hluboko v krabici po stěhování. K mému velkému překvapení můj balíček obsahoval vínové rukavice ozdobené perličkami. Náhoda? To sotva. ^o^

Děkuji vílám i organizátorům. ^.^
Příští rok se určitě zapojím znovu a budu se snažit, aby moje dárečky udělaly velikou radost.

A co vy a vánoční víla?

2 komentáře:

  1. Jé, to je opravdu nádherný dárek! (*_*)
    Já jsem se účastnila jen srazové víly v Olomouci, a dostala jsem naprosto úžasnou, heboučkou, teploučkou, obrovskou, růžovou šálu! :D To jsem ani přinejmenším nečekala, ale moc mě to potěšilo :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šála to je také moc pěkný dáreček. A krásný nápad. Že bych příští rok upletla do víly šálu.. Hmm :3 :)

      Vymazat